wtorek, 5 marca 2013

Regionalne smakołyki wpływają do Portu Łódź

Regionalne smakołyki wpływają do Portu Łódź

Przed zbliżającą się wiosną warto zadbać o swój organizm
i dostarczyć mu wartościowych produktów. Dobrą okazją do zakupów naturalnie wytwarzanych wędlin, serów, pieczywa czy miodów będzie najbliższa edycja Jarmarku Regionalnego w Porcie Łódź. Od 7 do 10 marca przy sklepie Saturn pojawią się smakołyki z różnych stron Polski. Dodatkowo, uciechą dla podniebienia wszystkich miłośników słodyczy będą z pewnością krówki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią.

- Skoki temperatur, tak charakterystyczne podczas przedwiośnia, wpływają na nasz organizm. Wzmocnijmy go naturalnymi produktami dostępnymi podczas Jarmarku
w Porcie Łódź. Pyszne miody, sery czy chrupiące pieczywo
z pewnością ze smakiem zje cała nasza rodzina
– mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych. Już od najbliższego czwartku w Porcie Łódź będzie można przekonać się o ich walorach podczas Jarmarku Produktów Regionalnych.

Więcej informacji na stronie internetowej www.portlodz.pl.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz