poniedziałek, 7 października 2013

Naleśniki ze szpinakiem JAWO

Naleśniki ze szpinakiem JAWO

Naleśniki te cieszą się coraz większą sympatią konsumentów  bo jest to nie tylko danie szybkie w przygotowaniu, ale  i eleganckie - można podawać je zarówno podczas rodzinnego obiadu, jak i na wykwintnej kolacji. Delikatne, puszyste w środku, a chrupiące na zewnątrz naleśnikowe ciasto kryje doskonałe, sporządzone według sprawdzonej receptury nadzienie. Jego głównym składnikiem jest najwyższej jakości szpinak, połączony w idealnych proporcjach z przepysznym, aksamitnym serkiem ricotta. Naleśniki ze szpinakiem Jawo są daniem nie tylko doskonałym w smaku, ale także zdrowym. Liście szpinaku są bogate w witaminy i składniki mineralne, zawierają potas, żelazo, witaminy C, E, K oraz witaminy z grupy B. Potas służy osobom z nadciśnieniem, żelazo pomaga zwalczyć anemię, a betakaroten bierze udział w profilaktyce przeciwmiażdżycowej i przeciwnowotworowej. Naleśniki Jawo nie zawierają sztucznych substancji konserwujących i barwników. Można przyrządzać je zarówno w kuchence mikrofalowej, na patelni, jak i w piekarniku – za każdym razem smakować będą wyśmienicie.Znaleźć je można w dobrych sklepach spożywczych – wyróżniają się atrakcyjnym, kolorowym opakowaniem oraz gramaturą – w opakowaniu znajduje się sycąca porcja dla całej rodziny. www.jawo.pl, Marka: Jawo , Opakowanie:  400g, Cena:  ok. 8zł

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz