środa, 6 marca 2013

USZKA Z MIĘSEM JAWO – NA KAŻDĄ OKAZJĘ

USZKA Z MIĘSEM JAWO – NA KAŻDĄ OKAZJĘ

Delikatne ciasto uszek jest miękkie, jednak nie rozgotowuje się, tworząc wraz z nadzieniem wyborną kompozycję smakową.

            Drobne pierożki podawać można jako dodatek do tradycyjnego barszczu czerwonego, ale również i rosołu. Uszka z mięsem Jawo stanowić mogą także bazę śródziemnomorskich, fantazyjnych sałatek lub wszelkiego rodzaju sycących zapiekanek – będą z pewnością ciekawym urozmaiceniem domowego menu. Przygotowanie uszek jest niezwykle proste. Wystarczy zamrożony produkt wrzucać partiami na 3 l osolonego wrzątku i gotować przez ok. 14 minut; pierożki będą delikatne i sprężyste. Kolorowe, estetyczne opakowanie Uszek z mięsem starczy na obiad dla całej rodziny wraz z dokładką.

            Dowodem na wysoką jakość produktów Jawo są przyznane wyróżnienia i certyfikaty, m.in. znak ,,Poznaj Dobrą Żywność”.

www.jawo.pl

Marka: Jawo
Opakowanie: 450 g
Cena:  ok. 7,80 zł

 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz