piątek, 15 marca 2013

Kwaśno-słodkie Haribo na wiosnę

Kwaśno-słodkie Haribo na wiosnę

Początek wiosny to czas radości i sprawiania sobie nawzajem wesołych żartów, np. na Prima Aprilis. Doskonale sprawdzą się wtedy żelki Haribo Kwaśne Języczki (Haribo Saure Barenzungen). Z początku zaskakująco kwaśne, a następnie słodkie, nie tylko wyśmienicie smakują - ich ożywczy, owocowy smak pomoże, mimo kapryśnej pogody, zachować dobre samopoczucie. Kwaśne Języczki (Haribo Saure Barenzungen) produkowane są z naturalnych soków owocowych bez dodatku żelatyny. Języczki od HARIBO ucieszą nie tylko smakoszy kwaśnych żelków, ale także wszystkich, którzy w dobrej kondycji oraz z pozytywnym nastawieniem chcą rozpocząć kolejny dzień.

 
 

Na wiosenne dni Haribo poleca Kwaśne Frytki (Haribo Saure Pommes). Soczyste smaki ananasa, pomarańczy, cytryny, brzoskwini i grejpfruta ukryte pod kwaśną posypką zapewnią mocno owocowe orzeźwienie i pobudzą do działania. Można je zabrać ze sobą na rower, boisko czy spacer. Zawsze warto mieć przy sobie paczkę Kwaśnych Frytek (Haribo Saure Pommes), aby w każdym momencie dnia móc delektować się ich inspirującym, rześkim smakiem.

 
 

Propozycja na danie główne to Haribo Sour-Snup, słodko-kwaśne spaghetti w trzech smakach: słodkiej truskawki, kwaśnego jabłka oraz pobudzającej coli. Kolorowe nitki pokryte są kwaśną, cukrową otoczką nadającą im wyrazisty smak. Wystarczy wyjąć z opakowania, położyć na talerzu i już mamy gotowy kolorowy, orzeźwiający makaron. Dzięki atrakcyjnej formie i niespotykanej dotąd długości oraz plastyczności i giętkości, przyjemność delektowania się żelkowymi nitkami trwa dłużej i daje więcej radości. Haribo Sour-Snup zapewni nam nie tylko ekstra kwaśne doznania smakowe, ale także świetną zabawę oraz doda pozytywnej energii na cały dzień. Żelki produkowane są bez konserwantów i sztucznych barwników, nie zawierają też żelatyny.

 

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz